Hoeree recreatieHoeree recreatieHoeree recreatieHoeree recreatieHoeree recreatie

Hoeré recreatie

Stacaravans

Europa Deluxe

De Europa Deluxe is een ruime caravan met veel aantrekkelijke eigenschappen, een comfortabel en goed uitgerust vakantiehuis dat voetdoet aan al uw wensen.

 

Arena

Het model Arena is een uitstekend vakantiehuis dat uitzonderlijke kwaliteiten biedt zonder toe te geven op inhoud en stijl.

         

Azure Deluxe

De Azure Deluxe is een vakantiehuis met een fraaie uitstraling en veel aantrekkelijke functies. Een comfortabele, goed ingerichte woonkamer, zeer complete keuken en luxe buitenbekleding. De Azure Deluxe is geschikt om met het hele gezin te genieten van een perfecte vakantie.

   

Andes

De Andes heeft zich de afgelopen jaren een populair model bewezen en is geliefd door haar sterke ontwerp. Hier vindt u een luxe stoffering in een tijdloze kleurstelling, goed geplande kamers en een stijlvolle buitenkant.

 

Idylle

De Idylle heeft een zeer modern exterieur en een groot panoramisch uitzicht vanaf de twee afzonderlijke gezellige sofa’s in de woonkamer. Het slimme ontwerp van de Idylle maakt het een zeer gewenst vakantiehuis.

 

Capri

De Capri is ontworpen met een open keuken en zithoek. Het kleurenschema is zorgvuldig geselecteerd en zorgt voor een uitnodigend en warm interieur in dit beeldschone vakantiehuis.

         

Bellevue

De Bellevue beschikt over alle middelen voor een luxe verblijf. Het model heeft een ruim interieur, moderne styling en kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit zal families aanspreken die een ruim chalet wensen maar ook mensen die vooral een gezellig verblijf zoeken.

   

Topline Caravans

Wij kunnen alle Topline caravans leveren. TOP-Line caravans zijn een klasse apart in de stacaravanwereld, gerenommeerd vanwege de enorme standaarduitrusting en een unieke prijs-kwaliteit verhouding. Een volledig geautomatiseerd productieproces, met toepassing van alleen de beste materialen, garanderen jarenlang zorgeloos vakantieplezier! Het TOP-Line gamma bestaat uit 6 modellen, voor iedere smaak en budget is er een passende caravan!

 

Ultimate

 Wij leveren alle Ultimate stacaravans, nette caravans die kwalitief ook in orde zijn.

 

Globus

Hecht u veel waarde aan ruimte, luxe en comfort, maar dan tegen een zeer scherpe prijs? Dan is er de budget stacaravan met hoge kwaliteitsnormen. Een stacaravan met een hoog afwerkingsniveau en een bijzonder smaakvol interieur.

         

Hollandia

Iedereen is het eens dat er in Nederland Chalets worden gebouwd van hoge kwaliteit. Vaak is de degelijke afwerking en hoge isolatiewaarde reden voor consumenten te kiezen voor een chalet in plaats van een stacaravan. Daar staat tegenover dat de hoge aanschafprijs, zeker in economisch onzekere tijden, een obstakel vormt. Daarom zijn de Hollandia chalets ontwikkeld, een chalet naar Nederlandse specificaties, echter gebouwd bij Arronbrook in Engeland. Dit resulteert in hoge kwaliteit met lagere Engelse prijzen.

   

Atlas

Al meer dan 30 jaar is ATLAS leidend in stacaravan design.
De modellen zijn gebouwd op basis van een lange reputatie van kwaliteit in combinatie met uitstekend service.
De smaakvol gekozen interieurs bevatten hoge kwaliteit meubels en fraaie stoffen, die samen met het fraaie exterieur, het perfecte vakantieverblijf opleveren.

 

Prestige

Het Prestige Chalet is de nieuwe standaard voor een fantastisch chalet waarvoor u niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Met zijn goede isolatie, standaard Milexx buitenbekleding, hoge kwaliteit en geweldige afwerking is het Prestige Chalet een ware show-stopper. Het chalet wordt gebouwd volgens de strengste Europese normen en zal u blijven verrassen, zowel qua kwaliteit als qua design! Wij kunnen uw Prestige Chalet volledig naar wens bouwen qua maatvoering en indeling.

 

Hoog op uw verlanglijst staat een stacaravan kopen. Een tweede huis voor zorgeloze weekenden en vakanties. Op ons show-terrein van 5000m2 hebben wij een ruim assortiment nieuwe en gebruikte stacaravans voor de verkoop. Onze stacaravans zijn voorzien van alle gemak. Ook aan luxe hoeft het u op uw vakantie niet te ontbreken. Wat denkt u van; dubbel glas, comfortabele zitmeubelen, een moderne of klassieke woonkamer en centrale verwarming of een open haard.