Hoeree recreatie

Hoeré recreatie

Hoeré Mantelzorg

Sinds 1 november 2014 is er voor het plaatsen van een mantelzorgchalet in veel gevallen geen vergunning meer nodig. Dat betekent dat u uw naasten in uw directe woonomgeving van de gewenste mantelzorg kunt voorzien. Een mantelzorgchalet zorgt ervoor dat de privacy van zowel de mantelzorger als zorgontvanger gewaarborgd blijft en er toch op laagdrempelige wijze sprake kan zijn van mantelzorg. Een mantelzorgchalet op uw erf is een prima oplossing!

Mantelzorgchalet op maat

Bent u op zoek naar een occasion of wilt u een mantelzorgchalet op maat? Bij Hoeré is alles mogelijk. En we denken écht mee over de inrichting van uw mantelzorgchalet. We adviseren u inzake rolstoel- of rollatorvriendelijkheid, duurzaamheid en meer. Optimaal comfort dankzij dubbele beglazing, centrale verwarming en extra isolatie is bij ons standaard.

Een bezoek brengen aan onze showroom? Inspiratie opdoen voor uw mantelzorgchalet? U bent van harte welkom in Voorthuizen!

Een mantelzorgchalet is bij Hoeré prima betaalbaar. Neem voor meer informatie contact op via 0342 473767 of mail naar info@hoeree.nl.

   

Ons adres:
Bosweg 7
3781 NG Voorthuizen
Tel:   0342 473767 
Mob: 06 54352362 

Openingstijden: 
Ma. t/m zat. 
van 10.00 uur t/m 17.00 uur.